Kijutós TOPlista

Honnan jussak ki?! - by Óz & Dorka

TOP 3 Kijutós

1. Logikamra

2. Észvesztő 1.

3. Kaland Körút

Óz & Dorka bemutatkozik

2014.02.09. - ozahatalmas 1 komment

Tavaly év végén voltunk először kijutós játékon. Sikerült, kijutottunk, ráadásul ketten! Azonnal rákaptunk a dologra, elhatároztuk, hogy minden héten elmegyünk legalább egy ilyen helyre, szeretnénk az összeset végigjárni.

Ahogy az újabb és újabb helyszíneket keresgéltük, azt vettük észre, hogy nincs egy olyan online felület, ahol a pályák igazán alaposan, sokoldalú szempontrendszer alapján értékelve lennének, „megbízható kiszabadulók” által. Így nehéz eldönteni, hogy hova is érdemes elmenni, ha kedvet kap az ember.

Ezt a hiányt szeretnénk most a blogunkkal pótolni, hogy segítsünk Nektek a választásban. Úgy gondoltuk, hogy erre lenne igény, most is sokan kérnek tőlünk tanácsot.

Mindenkinek más a fontos. Aki most kezd ismerkedni a műfajjal az lehet, hogy szeretne könnyebb pályákkal kezdeni. A rutinosabbak valószínűleg egyre nagyobb kihívásokat keresnek, akárcsak mi. Van, akit inkább az ügyességi, mást inkább a logikai játékok érdekelnek.

Remélhetőleg rövid időn belül még jó sok helyet ki fogunk próbálni, és igyekszünk a poénok lelövése nélkül hasznos infókkal szolgálni róluk, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót.

O&D

A bejegyzés trackback címe:

https://kijutostoplista.blog.hu/api/trackback/id/tr225806994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vene 2014.07.31. 21:27:23

Sziasztok!
Ajánlani szeretnék egy most nyilt szabaduló szobát nektek. VII. kerület Nyár utca 27. alatt van. weboldal: eexit.hu
süti beállítások módosítása